"Lucky - Leather Pro."

Zanatska radnja "Lucky - Leather Pro." se bavi izradom kožne galanterije

Asortiman je podeljen u tri ključne kategorije, kao što su:
Lucky Leather gde se nalaze kožni kaiševi i sitna galanterija,
Lucky Pet gde se nalazi oprema za kućne ljubimce i
Lucky Music gde su kaiševi za muzičke instrumente - električne gitare.


Pre svega to su kaiševi muški i ženski namenjeni za svečane prilike ili svaki dan, izrađeni su od kvalitetnih i atraktivnih materijala i prilagođeni mogućnostima našeg kupca. Uz to izrađujemo namenske kaiševe koji se upotrebljavaju u rudarstvu i građevini.

Kao posebna ponuda su ženski kaiševi za konfekcijsku industriju koji se dodaju ženskoj konfekciji kao ukrasni modni detalj, koji dodatno ulepšava finalni proizvod, te pospešuje njegovu prepoznatljivost i prodajnost na tržištu. Rade se u svim bojama po želji kupca kao i šnalama koje mogu biti brendirane. To se dobro pokazalo kod više domaćih modnih kuća kao i u okruženju.

Uz to izrađujemo i sitnu galanteriju reklamnog karaktera kao što su: privesci, tabakere, pljoske, futrole za ključeve i dokumenta, podmetače za čaše, jelovnici, rezervacije, knjige utisaka, potpisne mape i slično.

U programu za kućne ljubimce izrađujemo kompletan program opreme od kože i delom od sintetičkih materijala, kanapa i gurtne. Tu se mogu naći ogrlice raznih dimenzija, povodnici, davilice, amovi za pse, korpe i drugo..
Od sintetičkih materijala koristimo kanap i gurtnu raznih boja, dezena i veličina od kojih su izrađeni isti artikli. Oni poseduju izuzetnu čvrstinu i trajnost a pri tome pristupačnu cenu.

Posebu kategoriju zauzimaju proizvodi za muzičke instrumente konkretno električne gitare. Radimo ih od kože izuzetnog kvaliteta i interesantnih boja i dezena. Oni su čvrsti, udobni, funkcionalni i atraktivni. Već šest godina izvozimo ih u Nemačku odakle ih naš kupac distribuiše u više zemalja i kontinenata.
Kod nas su isti u ponudi po znatno nižim cenama sa mogućnošću da naši kupci koriste mogućnost da sami odaberu boju i dizajn.
S' obzirom da se na našem tržištu mogu naći kaiševi izrađeni od sintetičkih materijala u jako skromnom asortimanu ovaj segment ponude nas čini jedinstvenim kod nas.

Naša proizvodnja je opremljena većim brojem mašina i alata uglavnom iz Nemačke i Italije i može se brzo prilagoditi svakoj potrebi kupca kao što su izrade velikih serija kaiševa, programsko šivenje na koži, krojenje i štancovanje velikih serija kao i prošivanje izuzetno debelih materijala.